Molle te prera unaze me Caramel prevede
Përbërësit:
1 filxhan miell
1/4 lugë çaji pluhur pjekje
1/4 lugë çaji terren arrëmyshk
1/2 lugë çaji kanellë
2 lugë sheqer
1/4 lugë çaji kripë
1 veze e madhe
1 1/4 gota dhallë
4 mollë të mëdha, të tilla si Fuji apo Gala
vaj për tiganisje
salcë bërë në shtëpi apo dyqan të blera karamel , për të shërbyer
Në një tas të mesme, lëvizje së bashku miell, pluhur pjekje, arrëmyshk, kanellë, sheqer dhe kripë. Në një tas të veçantë të madhe, lëvizje së bashku vezë dhe dhallë dhe pastaj lëvizje përzierje vezë në përzierje miell vetëm deri kombinuar.
zhytje çdo fetë molle në vaj. Shtoni disa feta molle me vaj, por nuk e mbush tenxhere. Flip feta mollë herë pas here në mënyrë që ata të ngjyrë kafe në të gjitha anët pastaj duke përdorur darë, transferimin e tyre mbi fletë letër peshqir-rreshtuan pjekje. Përsëriteni procesin rrahja dhe tiganisje me unazat e mbetur mollë
Shërbei unazat mollës me salcë karamel
Ose mollë në kanellë dhe sheqer në vend se të shërbejë atyro me salcë karamel.
salcë bërë në shtëpi apo dyqan të blera karamel , për të shërbyer
Në një tas të mesme, lëvizje së bashku miell, pluhur pjekje, arrëmyshk, kanellë, sheqer dhe kripë. Në një tas të veçantë të madhe, lëvizje së bashku vezë dhe dhallë dhe pastaj lëvizje përzierje vezë në përzierje miell vetëm deri kombinuar.
zhytje çdo fetë molle në vaj. Shtoni disa feta molle me vaj, por nuk e mbush tenxhere. Flip feta mollë herë pas here në mënyrë që ata të ngjyrë kafe në të gjitha anët pastaj duke përdorur darë, transferimin e tyre mbi fletë letër peshqir-rreshtuan pjekje. Përsëriteni procesin rrahja dhe tiganisje me unazat e mbetur mollë
Shërbei unazat mollës me salcë karamel
Ose mollë në kanellë dhe sheqer në vend se të shërbejë atyro me salcë karamel.
Nessun commento:
Posta un commento