sabato 9 gennaio 2016

Asparagus.... si ta përgatisim e ta gatuajme


Kur gatuajm asparagus, ju mund të lidhini ato në tufa të vogla, që i bën ata më të lehtë për të hequr.I hedhim në një ujë të vluar, të mbuluar dhe për tre deri në pesë minuta, në varësi të trashësisë së shtizes. Merrni ato,i kullojme dhe i zhysim në një vend me ujë akull të ftohtë, ose mund ti shërbejë menjëherë.


Me avull, të vendosur shtizat në një shportë steaming me pak ujë nën. I leme për tre minuta.


Asparagus mund ti përgatisim në një tigan - thjesht rigon me pak vaj ulliri dhe të kthehet herë pas here ose provoni me vaj ulliri, limon dhe ndonje lloj djathi.

I pjekur Asparagus zhvillon një shije të mire, të pasur, kur pjekur . Thjesht para-ngrohje furrë në 220 ° C, vijë një tabaka me fletë metalike ose pjekje letër, vë shtizat asparagus mbi tabaka, rigon me vaj ulliri dhe sezonin me kripë dhe piper. Edhe unë si të shtoni një çift të freskëta karafil të hudhër dhe pak integruar fllad i gjallëri limoni.Për dhjetë minuta. Ju mund të përdorni asparagus te pjekur për të shoqeruar me një pilaf me lëng pule, ose një pjatë makarona .

Nessun commento:

Posta un commento