Perberesit
4 – 5 persona
Ju do te hidhni pak nga te gjitha
Lule laker nje cope te vogel
Brokul 1 cope te vogel
Karota 2 cope
Patate 1 kokerr mesatare
selino 1 dege
Kungull 1 koker mesatare
Knor 2 cope
Vaj ulliri 5 luge gjelle
Pergatitja
Marrim te gjitha zarzavatet dhe i zjejme ,ku do te hedhim edhe vajin e ullirit .
Kripe nuk do te hedhim se e ka knori .mbasi kane zjere,te gjitha do ti hedhin ne blender.
Do te hedhim edhe leng ( 2 luge garuzhde) qe ka ne tenxhere ( se te ndihmon shume per ti grire kollaj).mbasi i kemi grire e hedhin ne tenxhere ku kemi hedhur edhe knoret.
E trazojme gjithe masen qe kemi ne tenxhere dhe e lemi gati 5 minuta per te zjerre bashke me konrin.
Nessun commento:
Posta un commento