domenica 10 gennaio 2016

KROKETA PATATESH NE FURR

PERBERESIT


1 kg patate te verdha

2 vez

50gr parmexhano

150gr djath pica(djath galbanino eshte djathe I bute qe perdoret edhe per koktej )

Krip

Piper

Armuskat


 Perzierje   2 te bardha veze  miell  galet

                         
                                                     PERGATITJA

Lajme patatet,, I ziejme I qerojme dhe I shtypim si per pure…

Hedhim parmexhanon e grire,, 2 vezet kripen piperin armuskat te grire dhe i perziejme mire.....

Pastaj formojme disa qofte te medha te rrumbullakta ,, ne qendren e te cilave do te fusim

1 kubik te vogel djath galbanino.....pastaj do ti kalojme ne miell ne te bardhen e vezeve

Dhe pastaj ne galet.Do ti fusim ne furre ne temperature 200grade per 30 min.

Nessun commento:

Posta un commento