Perberesit
Karota 1 kg
Vaj ulliri 7 – 8 luge gjelle
Uthull 4 luge gjelle ( sasia varet edhe nga deshira juaj)
Majdanoze nje tufe te madhe ( e grijme )
Krip
Hudhra 3-4 thelpinj (do ti shtypim)
Pergatitja
Ne momentin qe i kemi pastruar e lare karotat i vendosim per ti zjere.
Do ti leme aq sa piruni mos te na futet menjehere ne karote.
I marim i kullojme dhe i leme te ftohen, ne momentin qe jane ftohur ne do ti grijme rota rota ( si ne foto ).I marim dhe i vendosim ne nje ene qelqi ,ku do ti hedhim te gjithe perberesit, dhe i perziejme mire.
Enen e qelqit e vendosim ne frigorifere dhe e kemi gati per ti servirur ne cdo kohe.
Perberesit
Karota 1 kg
Vaj ulliri 7 – 8 luge gjelle
Uthull 4 luge gjelle ( sasia varet edhe nga deshira juaj)
Majdanoze nje tufe te madhe ( e grijme )
Krip
Hudhra 3-4 thelpinj (do ti shtypim)
Pergatitja
Ne momentin qe i kemi pastruar e lare karotat i vendosim per ti zjere.
Do ti leme aq sa piruni mos te na futet menjehere ne karote.
I marim i kullojme dhe i leme te ftohen, ne momentin qe jane ftohur ne do ti grijme rota rota ( si ne foto ).I marim dhe i vendosim ne nje ene qelqi ,ku do ti hedhim te gjithe perberesit, dhe i perziejme mire.
Enen e qelqit e vendosim ne frigorifere dhe e kemi gati per ti servirur ne cdo kohe.
Nessun commento:
Posta un commento